Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Consiliul Local Turda, în ultima şedinţă ordinară înainte de alegeri

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al muncipiului Turda a fost convocat în şedinţa ordinară aferentă a lunii septembrie 2020 pentru joi, 24 septembrie, 2020 la ora 13.00.

 Programată a se desfăşura în mediul online, şedinţa are următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea procesului verbal al şedinţei ordinare precedente;

2. Probleme ale Direcției Tehnice:
2.1 PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului public de transport persoane sau bunuri în regim de taxi în Municipiul Turda.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Serviciului Urbanism, Autorizații de Construire și Cadastru:
3.1 PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea documentației tehnice de dezmembrare a unui imobil situat în Municipiul Turda, teren situat în intravilanul Municipiului Turda, str. Drumul Ceanului nr. 9A, județul Cluj, înscris în CF nr. 60324 Turda și identificat prin nr. top. 3995/21/35/1.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.3.2 PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea documentației tehnice de dezmembrare a unui imobil situat în intravilanul Municipiului Turda, str. Livezilor FN, județul Cluj, înscris în CF nr. 53354 Turda și identificat prin nr. top. 3995/17/9/1, 3995/17/10/1, 3995/24/1/1.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
3.3 PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea PUZ și PLU aferent – Stabilire zone funcționale cu subzone locuințe familiale prin scoaterea terenurilor din circuitul agricol și introducerea în teritoriul intravilan tarlaua 19, accesibile din strada Iazurilor.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

4. Probleme ale Serviciului Evidență Patrimoniu:
4.1. PROIECT DE HOTARARE privind modificarea HCL nr. 22/28.02.2019 referitoare la darea în administrare către Școala Gimnazială Andrei Șaguna și alternativa educațională Waldorf Turda a unor spații situate administrativ în Municipiul Turda, str. Ștefan cel Mare, nr. 6, județul Cluj.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS