Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Ce-a mai facut Corpul de Control al Primarului la Campia Turzii in ultimele sase luni

Administraţie
Tools
Typography

Compartimentul de inspecţie comercială şi transporturi este doar o parte din Corpul de Control al Primarului, principalul obiectiv al acestui compartiment fiind - cum de? - supravegherea şi controlarea activităţii operatorilor economici.

În şedinţa Consiliului Consultativ al Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor Câmpia Turzii de ieri, 11 iulie 2013, acest compartiment a fost reprezentat de Alina Crişan care a prezentat o informare privind activitatea desfăşurată de compartiment în perioada 7 ianuarie - 28 iunie 2013.
Astfel, în urma verificării a nici mai mult nici mai puţin de 294 de operatori economici care desfăşoară activităţi de comerţ atât fix cât şi ambulant au fost aplicate (nici mai mult nici mai puţin de) 27 de sancţiuni.
În ceea ce priveşte activitatea de eliberare de autorizaţii, compartimentul n-a stat chiar rău. S-au eliberat 26 de autorizaţii de comerţ ambulant stradal pentru operatorii economici care desfăşoară această activitate, 5 autorizaţii de funcţionare pentru desfăşurarea activităţii de administraţie publică, 48 de autorizaţii de funcţionare pentru operatorii economici care au sedii fixe şi 15 autorizaţii taxi.
Tot la taxi, însă, au fost retrase 3 autorizaţii la cererea operatorilor, în timp ce în domeniul transporturilor - pe lângă că au fost vizate 13 autorizaţii care aveau nevoie de vizarea periodică la cinci ani - "s-a urmărit achitarea în timp a autorizaţiei de funcţionare eliberate de ANRSC în domeniul transporturilor".
Cum numărul total de sesizări primite a fost doar de 6 şi toate au fost rezolvate "favorabil" (Alina Crişan neprecizând pentru cine era favorabil), compartimentul pare să nu fi stat chiar degeaba. Mai precis "s-a participat la organizarea concursului prilejuit de Ziua Mondială a Consumatorilor" şi "au fost consiliate şi îndrumate persoanele care doresc să se înregistreze, să se autorizeze ca PFA, întreprinderi individuale familiale". Păi nu?  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS