Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Drept la replica cu privire la articolul „Radu Crisan specialist in copy/paste si Consiliul Local Turda specialist in eludarea legii”

Administraţie
Tools
Typography

Nu intentionez sa fac o analiza a principiilor care trebuie sa guverneze deontologia profesiei de jurnalist, insa cred cu tarie ca distorsionarea intentionata a informatiei sau denigrarea unor persoane sau institutii care actioneaza in virtutea unor competente stabilite de acte normative, nu reprezinta intr-o acceptiune normala nimic distractiv.

Demersul pe care l-am initiat in sustinerea celor trei proiecte de hotarare, prin intocmirea rapoartelor de specialitate, a fost cat se poate de serios , iar implicatiile pe care le au cele trei hotarari, depasesc limitele care v-au provocat atat de multa distractie.
Cele trei rapoarte de specialitate, in mod obiectiv trebuiau sa surprinda aceleasi elemente, intrucat hotararile a caror revocare s-a realizat, au avut un obiect de reglementare, care in esenta era foarte asemanator : finantarea unor structuri de drept privat care promovau sportul de performanta din municipiu. Analizate strict beletristic, rapoartele pot deveni usor agasante prin similaritatea lor, insa scopul determinant nu a fost unul de natura amintita, ci acela de a realiza o punere in practica a decizei unui organ de control, respectiv al Camerei de Conturi a Judetului Cluj.
Daca atentia dumneavoastra a fost captata de o banala eroare materiala in redactarea rapoartelor de specialitate (2012 in loc de 2013, cu toate ca anterior s-a facut referire in mod neechivoc la hotararea 205/2012), iar aceasta a devenit laitmotivul articolului, inseamna ca ne indepartam intr-o maniera puerila de scopul asumat de catre mine si insusit de deliberativ.
Cred ca un demers jurnalistic corect si matur din toate punctele de vedere era acela de a releva efectele luarii deciziilor amintite pentru comunitatea turdeana, iar nu acela al descrierii unei stari euforice pe care v-a insuflat-o actiunea autoritatilor locale.

Administrator Public
Radu Crisan

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS