Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

De unde să vă luaţi declaraţiile ca să puteţi ieşi noaptea din case

Administraţie
Tools
Typography

Prefectura judeţului Cluj a transmis public o informaţie privind sursa oficială de unde se pot descărca documentele necesare a fi completate pentru ca cetăţenii să se poată deplasa “în afara locuinţei” în intervaluul orar 23:00-05:00.

Mai exact, sursa nu putea fi decât cea mai oficială sursă apărută odată cu apariţia COVID în România: site-ul http://www.stirioficiale.ro

Adică - informează prefectura - modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00 și modelul adeverinței de la angajator pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro, accesând link-urile de mai jos.

https://stirioficiale.ro/storage/0611_Model%20Declaratie%20proprie%20Raspundere.pdf

https://stirioficiale.ro/storage/0611_Adeverinta%20pentru%20angajatori.pdf

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS