Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primarul Cristian Matei, mesaj “În atenția producătorilor și comercianților piețelor agroalimentare din Turda!”

Administraţie
Tools
Typography

Primarul Cristian Matei a postat azi, 8 noiembrie, un mesaj pe pagina sa de facebook, mesaj prin care se aduceau informaţii referitoare la modul de desfăşurare a activităţii în pieţele agroalimentare, după ce cetăţenii se arătau nemulţumiţi de posibilitatea deciziei închiderii pieţelor.

Iată postarea primarului turdean de pe reţeaua de socializare facebook:

Piețele din Turda vor rămâne deschise, mai puțin Piața din Micro 3, unde vor fi așezate mesele de vânzare într-un spațiu deschis, în proximitatea imediată a pieței (respectiv în fața Cinematografului Tineretului) astfel încât toți vânzătorii să își poată expune marfa, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. De asemenea, toate magazinele din incintele piețelor (piețe deschise sau piețe închise) și comercianții de lactate își pot desfășura în continuare activitatea.
Decizia a fost analizată astăzi în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență care a avut loc la Instituția Prefectului Județului Cluj.
Aceste puncte de aprovizionare sunt extrem de importante pentru cetățeni, motiv pentru care ne vom asigura că atât accesul cetățenilor la alimentele din piață cât și dreptul producătorilor și comercianților de a-și vinde marfa să fie protejate.
Vă rugăm să distribuiți această știre, astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS