Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Dorina Arion - noul consilier local din partea USL la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, 25 iulie 2013, se pare că este o dată relativ importantă pentru Dorina Arion, membru al PSD Turda şi candidat din partea USL Cluj (PSD +PNL) la alegerile locale de anul trecut.

În şedinţa ordinară a Consiliului Local Turda de azi, Dorina Arion a depus jurământul de consilier local, ocupând un loc rămas vacant după plecarea din forul deliberativ local turdean a lui Cristian Matei, care a fost numit în funcţia de manager general al Companiei de Apă Arieş.
"În conformitate cu prevederile articolului 32 din Legea Administraţiei publice locale, nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, depun în faţa Consiliului Local al municipiului Turda următorul jurământ: «Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Turda. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!»", se jura Dorina Arion în faţa noilor colegi din forul deliberativ local turdean.
Aplauzele şi felicitările nu au lipsit, primul care a felicitat-o şi i-a oferit un buchet de flori fiind primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie.
Ulterior, noul consilier local din partea USL (PSD) a dorit să adreseze câteva cuvinte noilor colegi: "Stimaţi colegi şi dragi prieteni, permiteţi-mi să vă spun că trăiesc un moment paradoxal, un moment în care mă încearcă o dezamăgire fiindcă a fost nevoie de un an şi ceva să depun jurământul de viitor consilier şi un sentiment acut de tristeţe fiindcă a plecat un om minunat, cu 13 ani vechjime în munca de consilier, un formator de oameni politici, dar mă consolează gândul că ştiu că rămâne ca mentorul nostru spiritual, domnul Cristian Matei".
Preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Turda aflat la al treilea mandat, Dorina Arion este cunoscută şi prin funcţia sa de cadru didactic pe care a îndeplint-o la actualuol Colegiu Naţional "Mihai Viteazul" din Turda.
Ulterior şedinţei Consiliului Local, noul consilier Dorina Arion s-a cam expus. Mai exact a mărturisit că aşteaptă, din partea presei, să o critice când e cazul. Cum ar veni, doamna Arion, să ziceţi că nu ne-aţi spus!  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS