Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

CAMPIA TURZII: Sediu pentru PAZIA

Administraţie
Tools
Typography

Polul agro-industrial de la Câmpia Turzii în care administraţia locală este parte a primit un sediu prin "bunăvoinţa" consilierilor locali.

În şedinţa extraordinară de joi, 25 iulie 2013, membrii forului deliberativ local al municipiului Câmpia Turzii au fost de acord, prin vot, ca asociaţia "Pol Agro-Zootehnic-Indrustrial Arieş - PAZIA" să beneficieze de un sediu care este situat în Piaţa Unirii, nr. 11 camera 4.
Aşa cum se arată în nota de fundamentare anexată proiectului de hotărâre, prin HCL 74 din 10.06.2013, s-a aprobat participarea Consiliului Local Câmpia Turzii la înfiinţarea asociaţiei anterior menţionate, forul deliberativ local având calitatea de asociat-membru fondator al asociaţiei.
Polul agro-industrial s-a constituit în baza OG 26/2000 şi nu are scop patrimonial. Mai mult, în actul constitutiv al asociaţiei se precizează că PAZIA are sediul în Câmpia Turzii, fără să fie precizată adresa acestui sediu. "Potrivit art. 49 alin. (1) lit. a) din OG 26/2000, autorităţile administraţiei publice locale vor sprijini persoanele juridice constituite în temeiul acestei ordonanţe prin punerea la dispoziţia acestora, în funcţie de posibilităţi, a unor spaţii pentru sedii", se mai precizează în aceeaşi notă de fundamentare.
Astfel, spaţiul de la adresa de mai sus fiind identificat ca disponibil, forul deliberativ local de la Câmpia Turzii a fost de acord ca acest spaţiu să fie atribuit în folosinţă gratuită către polul agro-industrial.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS