Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Centru National de Informare Turistica la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Cu ocazia „opţiunii Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest pentru pentru promovarea dezvoltării regionale prin intermediul POR (Programul Operaţional Regional) 2007-2013” la Turda sunt şanse să se ivească un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică.

Sau, altfel spus, consilierii locali turdeni au aprobat studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru proiectul privind centrul de dinformare turistică amintit deja.
Situat în turda, strada Republicii 38, centrul la care se face referire are o suprafaţă construită de 60,46 mp (identică cu suprafaţa desfăşurată), suprafaţa utilă fiind de 49,51 mp.
Dacă durata de realizare a obiectivului este de 6 luni, durata de impelmentare a proiectului este de un an. În ce priveşte vaoarea totală a proiectului, aceasta este de peste 6 miliarde de lei vechi (628.691,12 lei).
Dacă e să ne referim la cofinanţarea investiţiei, aceasta se face din „fonduri structurale”, „fonduri de la bgetul de stat” şi „fonduri din bugetul local: 2% din cheltuielile eligibile ale proiectului (adică peste o sută de milioane de lei vechi – n.r.) la care se adaugă cheltuieli neeligibile şi alte cheltuieli conexe ale proiectului pentru implementarea cu succes a acestuia”.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS