Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

De ce vine Raluca Turcan la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Păi, pentru a elimina încă de la început posibile greşeli de interpretare a anunţului vizitei, Raluca Turcan nu vine în mod special şi cu totul deosebit la Turda. Raluca Turcan vine în judeţul Cluj, mai exact în municipiul Cluj-Napoca şi abia apoi ajunge şi pe la Turda.

Ca o simplă comparaţie durata programului în Cluj-Napoca este de aproximativ 5 ore, în timp ce durata programului de la Turda este de două ore şi 15 minute, aceste informaţii fiind în concordanţă cu programul pe care l-am primit de la reprezentantul guvernului în teritoriu, respectiv Prefectura Cluj.

În plus de asta, nici nu mai menţionăm cât de încărcat este programul de la Cluj-napoca pe durata celor cinci ore şi ceva, în comparaţie cu programul de la Turda.

Pe scurt, aşadar, Raluca Turcan (vicepremier), Lucian Bode (ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor) şi Marcel Boloş (ministrul Fondurilor Europene) vin în vizită în judeţul Cluj la Cluj-Napoca dar vin şi pe la Turda.

Şi, ca să venim şi în întâmpinarea celor care au ajuns aici datorită titlului, mai jos vă invităm să regăsiţi, informativ, programul vizitei aşa cum ne-a fost acesta transmis de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj, program din care aflaţi şi scopul vizitei vicepremierului la Turda:

Programul vizitei doamnei vicepremier Raluca Turcan, a domnului ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode și a domnului ministru al Fondurilor Europene, Ioan-Marcel Boloș, în județul Cluj

- sâmbătă, 28.11.2020 -

Ora 09:30 - Primire la Primăria Cluj-Napoca

Ora 09:45-10:15 - Discuții cu Emil Boc, Primarul Mun. Cluj-Napoca

Ora 10:15-10:45 - Conferință de presă - Sala de Sticlă

Ora 11:00-11:45 - Institutul Oncologic Dr. I. Chiricuță
Semnare contract proiect fonduri europene pentru screening de col uterin

Ora 12:00-13:00 - IMOGEN - Institut de Cercetare Medicală
Vizită de lucru

Ora 13:15-14:00 - Spital Clinic de Boli Infecțioase
Semnare contract „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca în contextul extinderii pandemiei”
și
„Creșterea capacității Institutului Regional de Gastroenterologie-Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor Cluj-Napoca de gestionare a crizei sanitare COVID-19”

Ora 14.00 - Declarații de presă

 

Ora 14.45-15.30 - Primăria Turda (locație - Compania de Apă Arieș)
Discuție proiecte dezvoltare

Ora 15.30 - Declarații de presă

Ora 15.45 - 16.15 - Discuție oportunități de finanțare PNRR pentru Colegii Centenare
Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS