Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Şedinţă la Câmpia Turzii, joi, 17 decembrie

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul local al municipiului Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 17 decembrie la ora 13.00, şedinţă care va avea loc în sala de spectacole “Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”.

Iată ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind acordarea sumei de 3000 lei net, de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii, pugilistului Iosif Băndulă, ca urmare a obținerii titlului de Campion Național la box, secțiunea cadeți.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea anulăriicreanţelor fiscale restante existente în sold la    31 decembrie 2020, mai mici de 40 lei.
  3. Proiect de hotărâre privindaprobarea tarifelor de închiriere a terenurilor și spațiilor care aparțin domeniului public sau privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 202
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei contractelor de închiriere a locuințelor din fondul locativși locuințelor sociale situate în municipiul Câmpia Turzii, care își încetează efectele în decursul anului 2021.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONALpentru lucrarea REAUTORIZARE ȘI MODIFICARE LOCUINȚĂ D+P+M ȘI ÎMPREJMUIRE EXECUTATE ÎN BAZA A.C. 20/12.04.2016 ANULATĂ PRIN DECIZIA CIVILĂ 1671/2019 EMISĂ DE CURTEA DE APEL CLUJ, s TEILOR, nr. 39 C, municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.
  6. Proiect de hotărâre privindaprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea CONSTRUIRE LOCUINȚĂ UNIFAMILIALĂ-MODIFICAREA REGLEMENTĂRILOR URBANISTICE PRIVIND ÎNĂLȚIMEA MAXIMĂ LA COAMĂ, str. Teilor, nr. 1B, municipiul CÂMPIA TURZII, jud. Cluj.
  7. Proiect de hotărâre privindaprobarea Planului de ordine și siguranţă publică al Municipiului Câmpia Turzii.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii și încheierii contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport deșeuri pentru lotul 2, aferent proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Cluj”, astfel cum a fost semnat în data de 02.12.2020 și constatarea calității de reprezentant de drept al Municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj a Primarului Municipiului Câmpia Turzii.
  9. Proiect de hotărâre privindaprobarea modului de întocmire și ţinere la zi a Registrului Agricol
  10. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.56/26.03.2020 privind stabilirea componenței Comisiei sociale de analiză pentru verificarea și analizarea dosarelor depuse, în vederea stabilirii ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe sociale și a locuințelor din fondul locativ de stat.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS