Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Un an de transport public electric la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Dăinuirea timp de un an a formei actuale în care se face transport public la Turda este un motiv de mândrie şi un fapt de menţionat şi de felicitat de către primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

Astfel, edilul turdean a adresat - pe facebook - un sincer şi călduros “La Mulţi ani, Transport Urban Public Turda!” într-un mesaj în care aminteşte ce a însemnat şi cum a fost privită această formă de transport public în muunicipiul Turda.

Iată, concret, mesajul primarului Cristian Matei:

În urmă cu un an, foarte încrezători, am schimbat radical transportul public în municipiul Turda. Se împlinește un an din momentul în care mulți s-au îndoit, spuneau că autobuzele nu vor face față, că #TUP va fi un dezastru, dar iată că au trecut 365 de zile și nu doar că totul a decurs excepțional iar frumoasele autobuze electrice au schimbat fața Turzii, ci ne și păstrăm cu mândrie titlul de primul și singurul oraș din România cu transport public integral electric.
TUP este despre fiecare turdean, despre dovada că o administrație poate fi eficientă, despre călătorii care circulă în condiții civilizate, despre angajații care se bucură acum de condiții bune de muncă și despre un oraș care a îndrăznit să viseze și să își urmeze parcursul european.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS