Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Artistii care concerteaza la Zilele Turzii sunt doriti de public

Administraţie
Tools
Typography

Programul celei de-a XIII-a ediţii a evenimentului Zilele Municipiului Turda a fost publicat şi pe site-ul Primăriei Turda iar pe 19 august 2013 a şi avut loc o conferinţă de presă al cărei subiect a fost tocmai evenimentul Zilele Municipiului Turda.

Potrivit programului evenimentului, artiştii şi trupele care vor susţine concerte la Turda sunt Aminda & Hazard, Cargo, Adrian Sărmăşan, Desperado, Ştefan Bănică jr., Şuie Paparude, Pepe şi Direcţia 5.
Întrebat dacă în alegerea trupelor sau artiştilor care să concerteze la Turda cu ocazia ediţiei din 2013 a Zilelor Municipiului s-a ţinut cont şi de dorinţa publicului turdean, primarul Tudor Ştefănie a dat de înţeles că da. "Eu zic că s-a ţinut cont" spunea Tudor Ştefănie adăugând că "după cum aţi văzut că este repartizată activitatea în ansamblu, am ţinut cont şi de formaţii de artişti care reprezintă o dorinţă a tinerilor precum şi alte formaţii de marcă în funcţie de ofertele care le-au avut".
De asemenea, primarul Turzii a menţionat că "am început foarte târziu" în ceea ce priveşte contactarea artiştilor şi că "marea majoritate a artiştilor, a formaţiilor, deja aveau contracte". "Acestea sunt formaţiile care ne-au răspuns şi care s-au încadrat în posibilităţile noastre financiare", mai spunea primarul Turzii, referitor la această afirmaţie Tudor Ştefănie adăugând că "cel puţin acesta este punctul de vedere al comisiei care a gestionat aceste contracte".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS