Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristian Matei, mesaj video de sărbători: “Vă rog să respectaţi în continuare reglementările în vigoare [...] să aveţi grijă de dumneavoastră şi de cei din jur”

Administraţie
Tools
Typography

Reţeaua de socializare facebook i-a oferit din nou prilejul primarului turdean Cristian Matei să transmită un mesaj către turdeni.

Începând cu un “Crăciun fericit, dragi turdeni!”, Cristian Matei le-a urat tuturor “sărbători frumoase și liniștite, cu bine și bunătate în suflete, multă bucurie și sănătate, alături de cei dragi vouă!”.

În plus, primarul turdean a adresat şi un mesaj video:

Dragi turdeni, anul acesta avem poarte de nişte sărbători altfel. A fost un an greu, plin de provocări, un an în care am fost nevoiţi să stăm departe unii de ceilalţi, dar sunt sigur că această situaţie, chiar dacă ne-a distanţat fizic, ne-a apropiat sufleteşte.
Vă rog să respectaţi în continuare reglementările în vigoare, măsurile dispuse de autorităţi, să aveţi grijă de dumneavoastră şi de cei din jur.
Vă doresc să aveţi parte de nişte zile minunate, cu linişte şi pace în suflete şi, cel mai important, vă doresc multă sănătate, sărbători fericite şi un an nou plin de bucurii!

Cei care doriţi vă puteţi bucura de mesaj şi în cele ce urmează:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS