Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Hai cu matrimonialele sub sigla Primăriei Turda! Moş Crăciun e invocat doar cât să-l aducă pe Cupidon

Administraţie
Tools
Typography

O postare mai aparte a apărut pe pagina Azi în Turda. Postarea aparţine utilizatorului Primăria Turda şi nu pare să aibă nimic în comun cu activitatea administrativă.

Însoţită de un print-screen, aşa cum se vede şi în imaginea de mai sus, postarea cu iz de matrimoniale a utilizatorului Primăria Turda pe pagina Azi în Turda suna cam aşa:

Dragă Moș Crăciun,
Știm că te îndrepți spre Polul Nord, dar te-am ruga să-l trimiți pe Cupidon la cetățeanul cel burlac care ar vrea și el un suflet cald cu care să-și petreacă ultima zi din an, dar și zilele ce vor urma.
Haideți să-l ajutăm și noi pe Cupidon și să share-uim acest mesaj, poate cine știe, este în Turda undeva, o domniță care ar vrea să-l cunoască pe acest domn și împreună să petreacă Revelionul și sărbătorile în anii ce vor urma.
Îi urăm mult succes stimabilului cetățean în găsirea fericirii pe care și-o dorește!

Pentru cei care vă întrebaţi ce e cu postarea asta şi de când şi până când taman Primăria Turda se ocupă de pus umărul la cuplări de indivizi, poate trebuie să vă reamintiţi că “Primaria Municipiului Turda asigura servicii de calitate la standarde europene pentru comunitatea locala in conditii de transparenta, legalitate, competenta si eficienta”, exact aşa cum stă scris în însăşi descrierea în contul contul utilizatorului Primăria Turda.

Cu alte cuvinte, oricare ar fi problema voastră chiar sentimentală, apelaţi la utilizatorul Primăria Turda cu încrederea oferită de faptul că “asigura servicii de calitate la standarde europene” şi asta cu transparenţă, legalitate, competenţă, dar mai ales eficienţă. Pentru că, mai ales în cazurile sentimentale cel mai mult ai nevoie de eficienţă.

Cum era de aşteptat, postarea cu iz matrimonial a utilizatorului Primătia Turda a stârnit şi ceva comentarii:

Andrei Cosmin
Primăria Turda are și sediu de matrimoniale? 

Denisa Seghedi
Na poftim cu ce se ocupa primaria Turda 

Oana Bakos
Fac cadou o carte de ortografie, între sărbători, și îi urez succes!

Vlad Suciu
Daca e un pervers? Just saying... 

George Mesaros
Primăria Turda sau Primăria Tinder?

Istvan Galfi
Pai asta numa la piese le scrie stiu eu... fata simpla gasea demult...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS