Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii pe 8 ianuarie

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 4/07.01.2021 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local este convocat în şedinţă extraordinară pentru vineri, 8 ianuarie, ora 10.00.

Programată a se desfăşura în sala “Europa” a Primăriei Câmpia Turzii, dar prin mijloace electronice de comunicare, şedinţa are un singur proiect pe ordinea de zi:

1.Proiect de hotărâre privind privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2020 în sumă de 1.814.459,11 lei, acoperirea definitivă din excedentul activităților finanțate integral din venituri proprii a deficitului secțiunii de funcționare pe anul 2020 în sumă de 47.888,84 lei şi utilizarea excedentului pe anul 2020 pentru acoperirea golurilor temporare de casă din excedentul anilor precedenți (Administrația piețelor).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS