Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Wed, Jan
252 New Articles

Şedinţă a Consiliului local Turda, de Ziua Culturii Naţionale. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Typography

Consiliul local al municipiului Turda a fost convocat în şedinţă extraordinară cu desfăşurare online pentru 15 ianuarie 2021, la ora 11.00.

Iată ordinea de zi:

1. Probleme ale Serviciului Finanțări Externe și Relații Internaționale:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea valorilor actualizate ale principalilor indicatori tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții Înființarea Secției Etnografice a Muzeului de Istorie Turda. - iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Serviciului Administrație Publică Locală:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Turda în Adunarea Generală a Acționarilor a Societăţii Compania de Apă Arieş SA.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS