Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Feb
292 New Articles

Cristian Matei, mesaj de Ziua Micii Uniri

Administraţie
Typography

Această importantă zi în care sărbătorim Mica Unire, Unirea Principatelor Române, ar fi trebuit să ne găsească aproape, uniți într-o horă mare și cuprinși de bucurie. Chiar dacă în acest an nu putem sta aproape fizic, trebuie să rămânem uniți în gânduri și idealuri, în fapte și acțiuni, pentru a crea în jurul nostru tot ce putem mai bun.

24 ianuarie este o zi importantă în istoria României și în acest an o vom sărbători online, printr-un proiect cultural deosebit. De la ora 11:30, vă invităm să urmăriți o dezbatere interesantă, cu invitați de excepție, oameni de cultură: profesorul universitar dr. Toader Nicoară de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, profesor universitar dr. de la aceeași prestigioasă universitate, Călin Felezeu, și profesor dr. Răzvan Mihai Neagu de la Colegiul Tehnic Turda. Dezbaterea va fi moderată de către directorul interimar al Muzeului de Istorie, dr. Dan Matei și va fi difuzată pe postul de televiziune Turda TV și pe paginile de Facebook: Primăria Turda, Casa de Cultură Turda și Muzeul de Istorie Turda.  

Să fim și astăzi cu gândul și sufletul alături de țara noastră dragă. La mulți ani, România!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS