Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Alin Păunel Tişe a cerut demisia Claudiei Ardelean

Administraţie
Tools
Typography

Urmare a informațiilor apărute în presă cu privire la numirea, în calitate de supleant 2, a doamnei Claudia Ardelean, în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca (funcție neremunerată), președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, face următoarea declarație publică:

„Regret nespus incidentul.
Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat.
Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună.
Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective.
În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”.
Alin Tișe
Președintele Consiliului Județean Cluj

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS