Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Sute de saci plin de PET-uri adunaţi de pe malul Arieşului. Acţiunile de ecologizare continuă

Administraţie
Typography

După ce de pe malul Arieşului s-au adunat sute de saci de deşeuri, potrivit unei informări publice a Primăriei Turda, acţiunile de ecologizare continuă şi marţi, 16 februuarie, cu începere de la ora 9.00.

Vor continua aceste acțiuni până în Câmpia Turzii, iar pe această cale dorim să vă reamintim că orice ajutor este binevenit, așadar cei care doresc să participe la acțiunile de ecologizare pot suna coordonatorul activității, Bogdan Fleșer, la numărul de telefon: 0738.978.280” se precizează pe pagina de facebook a Primăriei Turda.

Informarea de pe aceeaşi reţea de socializare mai aduce la cunoştinţa opiniei publice că:

Prima zi în care toate echipele și-au unit forțele pentru acțiunile de ecologizare a decurs foarte bine. Astfel, am reușit să curățăm malul Arieșului, începând din zona detașamentului de pompieri până în Hărcana, de unde s-au strâns sute de saci (aproximativ 400) plini cu pet-uri aduse de apele învolburate ale Arieșului.
Zilele următoare vor fi colectate separat și deșeurile vegetale și menajere.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat până acum și vă reamintim că doar împreună vom reuși să păstrăm Turda curată!” se încheie postarea de pe reţeaua de socializare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS