Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şedinţă a consiliului local Câmpia Turzii pe 25 februarie. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 134/19.02.2021 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii este convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 25 februarie 2021 la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala “Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” cu prezenţa fizică a consilierilor locali, şedinţa are următoarea ordine de zi:

  1. Prezentarea Indicatorilor de performanță și de evaluare a activității pentru anul 2020.
  2. Proiect de hotărâre privind acordarea sumei de 3000 lei (exclusiv taxele și impozitele aferente), de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii, sportivului Dudaș Horațiu Bogdan, ca urmare a obținerii unor rezultate deosebite la popice.
  3. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentanților Municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. pentru aprobarea închirierii unui teren.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea încetării contractului de concesiune nr. 2 din 27.03.2019.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință asupra unui teren atribuit în baza Legii nr. 15/2003 și atribuirii dreptului de folosință asupra aceluiași teren, în favoarea actualului proprietar al construcției edificată pe teren.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe un teren atribuit în temeiul Legii nr. 15 din 2003.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea actului adițional la contractul de parteneriat dintre Consiliul local al Municipiului Câmpia Turzii și Asociația Centrul de Îngrijire și Asistență Acoperământul Maicii Domnului Turda având ca obiect acordarea de servicii de îngrijire și asistență în regim rezidential pentru un număr de 15 vârstnici, contract aprobat prin HCL nr. 45/2015.
  8. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS