Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Lucrări pentru facilitarea accesului la Școala Gimnazială „Avram Iancu" din municipiu

Administraţie
Typography

Miercuri, 3 martie, pe strada Nouă din Municipiul Câmpia Turzii au debutat lucrările în vederea fluidizării traficului și facilitării accesului la Școala Gimnazială „Avram Iancu".

Practic, de la intersecția cu strada Dr. Ioan Rațiu, va fi amenajat un trotuar până la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, astfel încât accesul copiilor la școală să nu mai fie pus în pericol de autoturismele care tranzitează zona.

De asemenea, pilonii de metal care erau amplasați între strada Nouă și Piața Mihai Viteazu, vor fi eliminați, astfel încât să se creeze și un culoar de acces auto, pentru aducerea copiilor la cursuri.

Astfel, părinții vor avea posibilitatea să ajungă până în fața școlii, să lase copilul, apoi să-și continue drumul spre strada Andrei Mureșanu, fără a fi nevoie să efectueze manevre de întoarcere, care să îngreuneze traficul.

„Dacă vremea va fi favorabilă, în scurt timp se vor finaliza lucrările, iar copiii și părinții vor putea ajunge mult mai ușor la școală. Se vor evita ambuteiajele, aglomerările, iar traficul va fi mult mai fluidizat.”, spune Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Având în vedere disconfortul pe care astfel de lucrări îl generează, facem apel la bunăvoința cetățenilor care locuiesc în zonă sau o tranzitează și le mulțumim pentru înțelegere.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS