Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Şedinţă ordinară a consiliului local Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin dispoziţia 193/19.03.2021 a primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local este convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 25.03.2021 ora 13.00.

Potrivit aceleiaşi dispoziţii, “Ședința va avea loc în sala de spectacole “Mircea Mihășan” din cadrul Palatului Cultural Ionel Floașiu Câmpia Turzii, cu proiectul de ordine de zi anexat, care face parte integrantă din prezenta dispoziție, modalitatea de desfășurare a ședinței ordinare fiind cu participarea fizică a consilierilor locali”.

Ordinea de azi, aşacum a fost aceasta anunţată, este următoarea:

  1. Informare privind activitatea desfășurată de Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii, în anul 2020.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe un teren atribuit în temeiul legii 15/2003.
  3. Proiect de hotărâre privindmandatarea reprezentanților municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. pentru aprobarea Organigramei și a Statului de funcții al societății.
  4. Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de membru în Consiliul de Administrație la societatea DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. a domnului Rusu Teofil și desemnarea unui membru provizoriu.
  5. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS