Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Două benzi pe sens pe o porţiune a străzii Ştefan cel Mare din Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primarul Cristian Matei a anunţat pe reţeaua de socializare facebook că “începând de astăzi (duminică, 21 martie - n.r.), pe strada Ștefan cel Mare se va circula pe patru benzi de circulație”.

Astfel, edilul turdean a precizat că “pe porțiunea de drum cuprinsă între sensul giratoriu de la Dedeman și sensul giratoriu de la Pompieri, echipele API au trasat marcajul rutier provizoriu. Potrivit marcajelor, pentru fiecare sens de mers vom avea câte două benzi de circulație”.

Prin aceste noi reglementări, traficul spre și dinspre zona Micro se va degaja, iar astfel nu vor mai fi create coloane de mașini. Pe această cale, facem apel către participanții la trafic să respecte marcajele rutiere provizorii și să circule cu prudență”, completa primarul turdean.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS