Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Acces auto interzis total pe un segment al străzii Andrei Mureşanu

Administraţie
Tools
Typography

Începând cu data de 25.03.2021, până la finalizarea lucrărilor, accesul auto va fi restricționat integral pe sectorul de drum cuprins de la intersecția străzii Bucovinei cu strada Andrei Mureșanu până la Spitalul Municipal.

Circulația rutieră va fi redirecționată pe strada Alexandru Ioan Cuza și pe strada Piața Basarabiei.  

Restricționarea este necesară pentru a se putea executa lucrările de asfaltare din cadrul proiectului de modernizare a coridorului de mobilitate urbană în zona centrală a municipiului Turda, finanțat prin Programul Operațional Regional.  

Pe această cale, rugăm locuitorii din zona restricționată să elibereze amplasamentul de mașini deoarece pe durata lucrărilor nu va fi posibil accesul auto la proprietăți.  

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS