Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Mon, Apr
268 New Articles

Noi sensuri unice începând din 6 aprilie la Câmpia Turzii! Lucrări pentru creșterea mobilității urbane în zona Școlii Gimnaziale Avram Iancu

Administraţie
Typography

În continuarea proiectului de reabilitare a carosabilului și a zonei pietonale de pe strada Nouă, Primăria Municipiului Câmpia Turzii realizează noi lucrări de modernizare în zonă, prin realizarea de noi locuri de parcare.

Astfel, începând de marți, 6 aprilie 2021, ora 10:00 vor deveni operaționale noi zone cu sens unic, atât pe strada Andrei Mureșanu, cât și pe strada Nouă.

Practic, sensul unic instituit în anul 2019, de la intersecția dintre strada Nouă și strada Dr. Ioan Rațiu până la hotel Tiver va fi prelungit până la intersecția cu strada Nouă, înainte de Farmacia Reeafarm.

Pe aceeași stradă, pe partea dreaptă, se vor amenaja locuri de parcare oblice „în spic”.

Pe strada Andrei Mureșanu, de la intersecția cu strada Nouă, până la intersecția cu strada Avram Iancu, va fi sens dublu de circulație.

Un al doilea sens unic va fi instituit pe strada Nouă, dinspre intersecția cu strada Andrei Mureșanu, lângă Policlinica Municipiului Câmpia Turzii până la intersecția cu strada Dr. Ioan Rațiu.

Astfel părinții îi vor putea lăsa pe elevi, cu autoturismele, pe strada Nouă, în fața Școlii Gimnaziale Avram Iancu, fără să mai apară blocaje și ambuteiaje, fluidizându-se traficul și crescând considerabil siguranța șoferilor, a pietonilor, dar în special a elevilor.

Pentru evitarea oricăror evenimente rutiere nefericite și pentru acomodarea șoferilor cu noile reguli de circulație, Poliția Locală va monitoriza întreaga zonă.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS