Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Sun, May
234 New Articles

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii se întrunește în ședință extraordinară

Administraţie
Typography

Prin Dispoziţia 244/15.04.2021 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local este convocat în şedinţă extraordinară pentru vineri, 16.04.2021, ora 10.00.

Programată a se desfăşura cu prezenţă fizică în sala “Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării unor părți din excedentul bugetului local, rezultat la închiderea exercițiului bugetar aferent anului 2020.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului General de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2021.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Programului anual pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere şi pietonale, amenajare și întreținere mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, cu excepția monumentelor istorice clasificate, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate- park aferente, domeniului public si privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2021”.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Programului anual de întreţinere, amenajare și înfrumusețare a spațiilor verzi din municipiul Câmpia Turzii, pentru anul 2021”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ”AMENAJARE PATINOAR ȘI SKATEPARK CÂMPIA TURZII” Parc Orășenesc, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS