Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şedinţă cu 17 puncte pe ordinea de zi la Câmpia Turzii, în 22 aprilie

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 246/16.04.2021 aPrimarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 22.04.2021, ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Raport de activitate al Serviciului Evidența și Gestiunea Patrimoniului pentru anul 2020.
  2. Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei privind ordinea de prioritate pentru atribuirea în folosință a terenurilor destinate construirii de locuințe proprietate personală în municipiul Câmpia Turzii, în condițiile Legii nr.15/2003, pentru anul 2021.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință gratuită asupra unui teren atribuit în temeiul Legii nr.15/2003.
  5. Proiect de hotărâre privind înaintarea unei cereri Guvernului României, de trecere din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului transporturilor, prin Compania Națională de Căi Ferate S.A., în domeniul public al Municipiului Câmpia Turzii, a unui imobil - teren, în suprafață de 2230 mp, înscris în CF nr.54995.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Normelor pentru execuţia lucrărilor tehnico-edilitare din Municipiului Câmpia Turzii pe domeniul public.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației „Strategia locală de dezvoltare a Serviciului de iluminat public în Municipiul Câmpia Turzii pentru perioada 2021- 2025”.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea denumirii de „Complex Sportiv AlfaGen Park Câmpia Turzii” a componentei recreative Patinoar și Skate Park și aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Complexului Sportiv Alfa Gen Câmpia Turzii.
  9. Proiect de hotărâre privind constituirea serviciului, selecţionarea şi încadrarea personalului voluntar în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Câmpia Turzii.
  10. Proiect de hotărâre de aprobare a Organigramei, a Statului de funcții și a numărului de personal ale Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Câmpia Turzii şi ale serviciilor publice de interes local.
  11. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Câmpia Turzii pentru participarea la ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor societății TETAROM S.A. din data de 29.04.2021.
  12. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Câmpia Turzii pentru participarea la ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor societății Centrul Agro Transilvania Cluj S.A. din data de 27.04.2021.
  13. Proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei de selecție a membrilor Consiliul de Administrație la societățile având ca acționar unic sau majoritar Municipiul Câmpia Turzii.
  14. Proiect de hotărâre privind începerea procedurii de selecție a membrilor în Consiliile de Administrație ale societăților având ca acționar unic sau majoritar Municipiul Câmpia Turzii.
  15. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii comisiei pentru elaborarea Regulamentului propriu privind măsurile metodologice, organizatorice, termenele și circulația proiectelor de hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, precum și a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii.
  16. Proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei Comunitare Consultative privind Protecția Drepturilor Copilului.
  17. Diverse.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS