Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

VIDEO | Cseke Attila în vizită la Turda, însoţit de Manuela Pătrăşcoiu

Administraţie
Tools
Typography

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, Cseke Attila a prins şi municipiul Turda în vizita efectuată în zonă, alături de acesta fiind prezent şi directorul general al CNI (Compania naţională de Investiţii), Mmanuela Pătrăşcoiu.

“După cum bine știți, Guvernul României ne este un real partener, deoarece a susținut numeroase proiecte ale municipiului Turda, lucrări de infrastructură, de modernizare a școlilor, precum și construirea Sălii Polivalente, pe care am vizitat-o astăzi împreună” scria primarul Cristian Matei pe facebook.

Cu aceeaşi ocazie, delegaţia  guvernului a participat şi la evenimentul care a marcat finalizarea lucrărilor de restaurare a Bisericii Reformate Turda Veche, un edificiu religios etalon al Turzii, lucrări care au fost realizate cu fonduri europene.

“Această clădire este o bijuterie și doresc să îl felicit în mod special pe preotul paroh Nagy Albert și pe toți cei care s-au implicat în derularea acestui proiect, pentru tot ceea ce oferă comunității” mai preciza edilul turdean pe pagina de pe reţeaua de socializare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS