Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Acțiune de ecologizare a două importante drumuri turistice din județul Cluj

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj va derula marți, 27 aprilie a.c., începând cu ora 10.00, împreună cu Primăria comunei Gilău, o acțiune de ecologizare pe drumurile județene 107P și 107N. Aceasta se va concentra pe zona celor două baraje și a lacului de acumulare Tarnița, respectiv pe sectorul de drum Gilău-Măguri-Răcătău.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ”E o acțiune la care toți clujenii iubitori ai muntelui și ai naturii sunt invitați să se alăture. Am considerat că e extrem de potrivit acum, în preambulul acestor câteva zile libere, de sărbătoare, în care clujenii vor ieși în natură, să contribuim la ecologizarea a două dintre cele mai importante drumuri și zone turistice din județ”.

La această activitate Consiliul Județean Cluj va participa prin intermediul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Cluj care va asigura logistica necesară pentru desfășurarea în condiții optime a acțiunii: angajați, mijloace auto, mănuși de protecție, saci, etc.

Punctul de întâlnire a organizatorilor cu toți cei interesați să se alăture acțiunii este barajul de la Gilău, la ora 10.00.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS