Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Primăria Turda vă invită la Maratonul Vaccinării!

Administraţie
Tools
Typography

Pe pagina de facebook a Primăriei Turda a fost postat un anunţ prin care turdenilor li se aduce la cunoştinţă că la acest sfârşit de săptămână, în municipiul Cluj-Napoca are loc Maratonul Vaccinării, eveniment în cadrul căruia inclusiv turdenii se pot vaccina fără programare.

Vaccinarea se face la sala polivalentă BT Arena cu serul Pfizer-BioNTech.

Iată şi anunţul postat de administraţia turdeană pe pagina de facebook:

Dragi turdeni,
În acest weekend aveți posibilitatea de a fi vaccinați fără programare, doar cu buletinul, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.
Organizatorii Maratonului Vaccinării pun la dispoziție atât prima doză, cât și rapelul, cu vaccin Pfizer – BioNTech, procesul fiind desfășurat pe 20 de fluxuri distincte de vaccinare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS