Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

VIDEO | Primarul Cristian Matei, la conferinţa “Oraşe şi Comunităţi”

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi am participat la Conferința «Orașe și Comunități», derulată la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca” scria ieri, pe facebook, primarul Cristian Matei precizând: “evenimentul a fost organizat de Asociația SMARTiCity și jumptosmart.ro și a reunit reprezentanți ai administrațiilor publice locale, ai mediului privat și ai societății civile”.

În cadrul întâlniriiprimarul turdean a vorbit despre performanţele municipiului Turda, despre transportul ecologic și despre modalități de dezvoltare durabilă a orașelor.

Faptul că oameni cu viziune, cu rezultate, cu dorință de a transforma comunitățile, de a le dezvolta și de a genera o creștere substanțială a calității vieții cetățenilor în orașele din România se reunesc și fac echipă pentru a aduce plus valoare, este extraordinar!” mai spunea Cristian Matei considerând: “cooperarea, aceste schimburi de experiență și prezentarea unor idei inovatoare duc la performanță și la creștere”.

Nu în ultimul rând, edilul turdean a mulţumit organizatorilor pentru invitaţie, felicitându-i pentru că au oferit tuturor invitaţilor oportunitatea  de a crea noi conexiuni, de a-şi prezenta acţiunile, viziunile şi planurile de viitor.

Înregistrarea completă a evenimentului poate fi urmărită la următorul link: https://fb.watch/5CkEQcRVQg/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS