Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Instituţia Prefectului Cluj: “De 1 Iunie îndeamnă-ți copilul să se vaccineze!”

Administraţie
Tools
Typography

Instituţia Prefectului Cluj invită în mod public ca de Ziua Copilului cetăţenii să îşi îndemne copiii să se vaccineze. Invitaţia a venit pe pagina de socializare a instituţiei.

Iată cum arată postarea prefecturii Cluj de pe reţeaua de socializare:

➡️ În 1 Iunie, la nivelul județului Cluj, se va desfășurare o campanie unitară de vaccinare pentru toți copii, cu vârsta între 16-18 ani.
➡️ Vaccinul va fi cu serul Pfizer, în centrele de vaccinare unde se administrează acest ser, în intervalul orar 08:00-20.00.
➡️ Este necesar ca acești copii să fie însoțiți  de părinte sau tutorele legal și să prezinte acordul acestuia pentru vaccinare.
➡️ Încurajăm părinții și copii să se vaccineze pentru a reveni la normalitate și pentru a-i ocroti pe cei din jurul lor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS