Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere, cu asfaltare, pe drumul județean 103I (DJ 103G) Platou – Cheile Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 103I (DJ 103G) Platou – Cheile Turzii lucrări de întreținere care au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea întregului drum județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este un nou demers în programul nostru mult mai consistent de întreținere sau reabilitare a drumurilor care duc spre cele mai importante zone și obiective turistice din județ. Lucrările prefațează sezonul turistic, Rezervația Naturală Cheile Turzii atrăgând anual un număr semnificativ de vizitatori din țară și din străinătate”.

Vor fi executate, astfel, lucrări constând în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, refacerea terasamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea de podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului și așternerea de covor asfaltic.

În această fază se execută lucrări constând în frezarea zonelor afectate, tratarea burdușirilor și a tasărilor și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

Biroul de presă
2 iunie 2021

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS