Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Întâlnire Matei-Boloş pentru discuţii despre proiectele de la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a anunţat, pe facebook, că a avut o nouă întâlnire cu Marcel Boloş, directorul ADR Nord-Vest: “Pentru proiecte europene de succes este nevoie de multă pregătire și întâlniri cu cei mai buni din domeniu”.

“Am avut încă o întâlnire de lucru, dinamică și productivă, cu domnul Marcel Boloș, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord – Vest. În cadrul acestor întâlniri gândim în detaliu fiecare proiect și de multe ori tot aici iau naștere alte proiecte promițătoare” scria, pe facebook, primarul municipiului Turda.

Ideea întâlnirii a fost în vederea proiectelor care sunt în plan pentru municipiul Turda, elementul principal fiind atragerea de fonduri euuropene.

“Prin viitoarele proiecte, 39 la număr, (până acum) ne focusăm foarte mult pe continuarea de investiții în sectoarele cheie precum infrastructură, sănătate, educație și turism. Țintim foarte sus atunci când vine vorba de atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea orașului nostru și avem toată convingerea că vom reuși să rămânem fruntași” mai preciza Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS