Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

VIDEO | Cristian Matei: “Rapid și sigur, viitoarea Sală Polivalentă prinde contur”

Administraţie
Tools
Typography

Ritmul accelerat în care se lucrează pe acest șantier ne aduce tot mai aproape de momentul în care ne vom putea mândri cu Turda Arena.

Sala de sport construită va avea o capacitate de 3.320 de locuri, unde vor fi asigurate toate condițiile necesare pentru desfășurarea competițiilor sportive la nivel internațional, dar și de organizare de concerte sau evenimente socio culturale. Valoarea proiectului se ridică la aproape 18 milioane de euro și este realizată de Compania Națională de Investiții (CNI).  

Să țineți minte următoarea adresă: strada Stadionului nr. 14, pentru că atunci când aceste lucrări vor fi finalizate voi face tot posibilul să avem cele mai frumoase, atractive și de neuitat evenimente.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS