Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

VIDEO | Cristian Matei: “Blocul de locuințe pentru tineri de pe strada Zambilelor a început să prindă culoare”

Administraţie
Tools
Typography

După ce au fost efectuate lucrările la fațada blocului, acum continuă lucrările la interiorul clădirii, unde 48 de apartamente sunt amenajate pentru viitorii locatari.

Vă reamintim că, proiectul este finanțat de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), valoarea investiției fiind de 7.441.293 lei. Noile locuințe vor fi acordate în baza cererilor depuse care ulterior vor fi verificate și aprobate conform prevederilor legale în vigoare.

Pentru detalii cu privire la actele necesare pentru completarea dosarului de locuință ANL, puteți accesa link-ul https://primariaturda.ro/primaria-turda/structura-primariei/serviciul-administrare-fond-locativ/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS