Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cinema “Tineretului” din Turda este pe lista sinteză de la CNI

Administraţie
Tools
Typography

Cinematograful Tineretului va fi reabilitat și modernizat în baza proiectului “Reabilitarea, modernizarea și dotarea clădirii cinematografului cu 2 săli de spectacole –500 locuri - situat în municipiul Turda, strada Tineretului, nr. 1, jud Cluj”, finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, ani de zile am făcut demersuri pentru a întăbula această clădire iar în cursul anului trecut am reușit să obținem extrasul de carte funciară. Imediat după ce am obținut acest act, în luna august 2020, am depus la CNI proiectul prin care am solicitat finanțare guvernamentală pentru reabilitarea și modernizarea acestei clădiri.

După o îndelungă așteptare, în data de 30 iunie 2021, am primit adresa prin care suntem informați că proiectul a fost inclus pe lista sinteză a obiectivelor de investiții care urmează să fie finanțate de CNI, în cadrul subprogramului „Săli de cinema”. Această veste extraordinară ne motivează să muncim și mai mult și astfel, rând pe rând, să reușim să dăm valoarea cuvenită fiecărui edificiu din Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS