Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Consiliul Județean a demarat lucrările de întreținere pe DJ 161B Ceanu Mare – Morțești - Ploscoș

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere ce vizează refacerea sistemului rutier pe tronsonul Ceanu Mare – Morțești – Ploscoș situat pe drumul județean 161B.

Lucrările vizează, astfel, un sector de drum în lungime de aproape 12 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 11+827.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ”Lucrările pe care le-am demarat sunt importante deoarece acest drum face legătura între zona de sud-est a județului și municipiului Turda, respectiv realizează joncţiunea cu drumul de acces spre Salina Turda, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale Clujului”.

Vor fi executate lucrări constând în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil a acostamentelor, refacerea terasamentelor deteriorate, realizarea stratului de balast cu așternere mecanică, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, reprofilarea drumurilor laterale, înlocuirea sau prelungirea de podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și montarea de parapeți metalici.

În această fază se execută lucrări constând în lărgirea căii de rulare, săpături și realizarea de fundație din blocaj de piatră brută în zonele afectate.

Biroul de presă
9 iulie 2021

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS