Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Dec
152 New Articles

Şedinţă extraordinară pentru finanţări nerambursabile la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul local al municipiului Turda se întruneşte în şedinţă extraordinară cu convocare de îndată vineri, 16 iulie, la ora 11.00, desfăşurarea şedinţei fiind online.

Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Turda nr. 61 din 22.04.2021 privind aprobarea contractării unei/unor finanțări rambursabile interne în valoare de până la 35.000.000 lei, în vederea asigurării prefinanțării și/sau cofinanțării proiectelor care beneficiază de finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană și/ sau alte obiective de investiții publice de interes local.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS