Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Şedinţă ordinară a CL Câmpia Turzii, joi, 29 iulie

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 555/23.07.2021 a Primarului municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 29.07.2021 la ora 16.00.

Şedinţa se va desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”.

Aşa cum a fost anunţată, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

  1. Raport privind monitorizarea activității asistenților personali desfășurată în perioada 1 ianuarie 2021 - 30 iunie 2021.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, al bugetului activităților finanțate integral din venituri proprii și al bugetului instituțiilor finanțate integral din venituri proprii la data de 30.06.2021.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei actelor administrative fiscale, actelor de executare şi a altor acte emise de organul fiscal local prin mijloace electronice de transmitere la distanţă sau tipărite prin intermediul unui centru de imprimare masivă, valabile fără semnătura persoanelor împuternicite şi ştampila organului fiscal local și a procedurii de comunicare a actelor administrative fiscale, a actelor de executare şi a altor acte emise de organul fiscal local prin mijloace electronice de transmitere la distanţă.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea cesiunii contractului de concesiune nr. 9354 din 02.09.2004.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului general privind cheltuielile efectuate pentru realizarea obiectivului de investiții “Lucrări de amenajări parcări în Municipiul Câmpia Turzii”și devizele generale pentru fiecare parcare  - str. Teilor, nr. 1 G, Gheorghe Barițiu, nr. 28, Griviței nr. 10, Retezatului nr. 2A, Oțelarilor, nr. 4-6, Aviatorilor nr. 1 și 2, Făcliei nr. 2.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea “Regulamentului de organizare și utilizare a locurilor de joacă situate pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii”.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea formei finale a Scrisorii de Așteptări pentru societatea Domeniul Public  Câmpia Turzii S.A.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea formei finale a Scrisorii de Așteptări pentru societatea Parc Industrial Câmpia Turzii S.A.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea formei finale a Scrisorii de Așteptări pentru societatea Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A.
  10. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS