Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cristian Matei, despre şantierul Turda

Administraţie
Tools
Typography

Dragi turdeni, Turda este într-o permanentă schimbare, este un șantier, dar acest lucru demonstrează că avem banii necesari să transformăm orașul nostru până când vom ajunge să trăim în «casa» mult dorită” scria primarul Cristian Matei pe facebook.

În postarea sa edilul turdean a amintit de nummulţumirile unora dintre turdeni, dar s-a referit şi la lucrările gata finalizate.

Iată precizările edilului turdean pe reţeaua de socializare:

Munca titanică sau disconfortul nu trebuie să ne sperie. Este greu, de multe ori nervii sunt întinși la maxim, dar vă asigur că toate aceste eforturi pe care le depunem vor duce la rezultate de excepție.

Întreaga strategie de asfaltare este foarte bine pusă la punct, știu că fiecare cetățean și-ar dori ca strada pe care locuiește să fie modernizată cu întâietate, iar de aici apar și multe nemulțumiri, dar așa cum am spus în nenumărate rânduri vă asigur că nicio stradă nu este uitată.

Astăzi vreau să vă prezint rezultatele din ultimul an și după cum veți vedea în lista de mai jos, am muncit și am finalizat încă 28 de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere. Astfel, zone și străzi nemodernizate de ani de zile au fost transformate din temelii.  

Vă reamintesc că pe majoritatea străzilor modernizate au fost executate și lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare, lucrări prevăzute în proiectul european derulat de Compania de Apă Arieș.

În perioada următoare vom continua modernizarea străzilor și vă asigur că niciun șantier nu este abandonat. Dacă pe unele șantiere apar probleme, de fiecare dată căutăm soluții pentru rezolvarea lor în timp util.

Lucrări finalizate:

✅ Str. Mărului  

✅ Str. Cucului  

✅ Str. Racului  

✅ Str. Piersicului  

✅ Str. Prunului  

✅ Str. Nucului  

✅ Aleea Mureș  

✅ Aleea Olt

✅ Amurgului - Toamnei

✅ Zorilor 2-10

✅ Str. Salciei

✅ Str. Caisului  

✅ Str. Șesului  

✅ Str. Petru Rareș  

✅ Str. Putna  

✅ Str. Săndulești  

✅ Curte interioară Constructorilor 16  

✅ Str. Arieșului  

✅ Str. Alecu Russo  

✅ Str. Nicolae Teclu

✅ Sens giratoriu Constructorilor- Plopilor

✅ Str. Câmpia Cristișului

✅ Parcare strada Lianelor  

✅ Str. Amurgului (Mânzărie)  

✅ Curte interioară - Calea Victoriei 118  

✅ Curte interioară - Calea Victoriei 122

✅ Str. Cocoșului

✅ Str. Turturelelor.

Strategia de asfaltare și lucrările finalizate pot fi consultate, accesând site-ul https://mateicristian.ro/.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS