Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Dec
152 New Articles

Cristian Matei, despre modernizarea cartierului Băi

Administraţie
Tools
Typography

Cartierul Băi este în plin proces de modernizare. Au fost finalizate lucrările de modernizare și pe strada Aleea Mureș” preciza primarul municipiului Turda într-o postare pe facebook.

Iată ce mai susţinea edilul turdean:

Aleea Mureș este cuprinsă în cele 20 de străzi din Cartierul Băi care sunt modernizate cu fonduri europene, fiind cea de-a 12-a stradă care a fost transformată din temelii, iar încă două străzi sunt în stadii avansate de finalizare. Astfel, cartierul unde erau cele mai multe străzi de pământ, în curând va avea tot mai multe străzi frumoase și moderne”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS