Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Încep lucrările de întreținere pe DJ 161B Călărași - Călărași Gară

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a predat constructorului amplasamentul în vederea demarării lucrărilor de întreținere pe drumul județean 161B Călărași – Călărași Gară, de la km 40+647 la km 42+530.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să intervenim pe cât mai multe drumuri județene, astfel încât la nivelul întregului județ circulația rutieră să se realizeze în condiții normale și de siguranță. Urmare a acestor lucrări, vom asigura locuitorilor din zonă un acces mult mai facil către cel mai important oraș din acest areal, municipiul Turda.”

Vor fi executate, astfel, lucrări constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, refacerea fundației din balast și din piatră spartă, completarea acostamentelor, dar și așternerea, pe sectoare, a unui strat de covor asfaltic. Ulterior, pentru asigurarea deversării controlate a apelor, vor fi curățate șanțurile și rigolele, respectiv înlocuite sau reabilitate podețele existente pe traseu.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS