Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primăria Turda anunţă că accesul într-unul din sensurile giratorii din oraş este restricţionată începând de marţi, 7 septembrie

Administraţie
Tools
Typography

Începând de mâine accesul auto va fi restricționat în zona sensului giratoriu situat la intersecția străzilor Axente Sever și Castanilor.

Restricționarea este necesară pentru a putea fi executate lucrările de modernizare pe sectorul de drum cuprins de la strada Barbu Lăutaru, până la strada Câmpului.

Rugăm participanții la trafic și pietonii să circule cu prudență, respectând cu strictețe semnalizarea rutieră din zonă.   

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS