Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Lucrările de modernizare a străzii Piața 1 Decembrie 1918 sunt în plină desfășurare

Administraţie
Tools
Typography

În cursul zilei de ieri a început frezarea carosabilului, fiind decopertat în etapa premergătoare asfaltării. Până în momentul de față s-au executat săpături și înlocuirea bordurilor, urmând să fie montat pavajul pe trotuare, să fie construită pista de biciclete, iar la final vor fi amenajate spațiile verzi cu sisteme de irigații.

Strada Piața 1 Decembrie 1918 este cuprinsă în proiectul de modernizare a coridorului central de mobilitate urbană, finanțat cu fonduri europene.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS