Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

VIDEO | O nouă campanie de ecologizare, în colaborare cu Let's Do It, Romania!, încheiată cu succes

Administraţie
Tools
Typography

Începând cu ora 9:00, peste 150 de voluntari au acționat în trei locații ale orașului pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

➡Băi Sărate, zona ștrandului

➡Malul drept și stâng al râului Arieș

➡strada Câmpia Cristișului unde echipele de la Domeniul Public au salubrizat o zonă plină de deșeuri cu buldoexcavatorul.

Până la ora 11:00, s-au strâns peste 230 de saci cu deșeuri menajere și saci cu peturi și doze de aluminiu.

Mulțumim voluntarilor de la Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Transport Urban Public, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Domeniul Public, Direcția de Asistență Socială, Apele Române, Batalionul 814 Tancuri “Mihai Voda”, Casa Colecțiilor, Teatrul Național Aureliu Manea, Muzeul de Istorie, Potaissa Art, Supercom SA, organizația AMoS ED and Da Vinci, Colegiul Tehnic, Prival, Detașamentul de Pompieri Turda și Sticla Arieșul Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS