Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Şedinţă ordinară a Consiliului Local Câmpia Turzii pe 30 septembrie

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii se va întruni joi, 30 septembrie 2021, la ora 13.00 în şedinţă ordinară.

Iată ordinea de zi a şedinţei:

  1. Prezentarea raportului de activitate privind deplasarea în orașul Cimișlia, Republica Moldova de către domnul Primar Dorin Nicolae Lojigan, domnul consilier local Pătruțiu Mihail și domnul consilier local Socaciu Gheorghe.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Statutului actualizat al municipiului Câmpia Turzii, la nivelul anului 2021.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei 4.10 la Regulamentul privind organizarea și desfășurearea activităților de transport persoane în regim taxi, de transport mărfuri sau bunuri în regim taxi, de transport în regim de închiriere, de dispecerat taxi în municipiul Câmpia Turzii, aprobat prin H.C.L. nr.2/2012 și modificată prin anexa nr. 2 la H.C.L. nr. 88/2016.
  4. Proiect de hotărâre privind  aprobarea atribuirii unui număr de 13 autorizaţii taxi  pentru transportul de persoane în regim de taxi și declanşarea procedurii de atribuire a celor 13  autorizaţii  taxi.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic de detaliu pentru lucrarea Construire casa unifamilială P+E pe fundație extinsă și împrejmuire la str. Ionel Floașiu, nr.1, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic de detaliu pentru lucrarea Construire casa de locuit unifamilială P+M, împrejmuire teren, str. Ionel Floașiu, nr.20, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal pentru lucrarea Construire locuință unifamilială P, garaj auto S+P și împrejmuire teren, str. Petofi Sandor, nr. 2, mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal pentru lucrarea Schimbare de destinație și reparcelare teren în vederea construirii de locuințe și funcțiuni complementare, cartier Șarât, municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  10. Proiect de hotărâre privind atestarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programul de tip ”Școală după Școală” pentru elevii din învățământul primar din Municipiul Câmpia Turzii în anul școlar 2021-2022
  12. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii ca membri în Consiliul de Administrație și ca membri în Comisia pentru evaluare și asigurarea calității din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
  13. Diverse.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS