Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Strada Alba Iulia - promisiuni pentru finele lunii octombrie

Administraţie
Tools
Typography

Cristian Matei, primarul municipiului Turda: "Suntem pregătiți ca până la finele lunii octombrie să finalizăm lucrările de infrastructură ale străzii Alba-Iulia. Prin urmare, au fost depuse toate diligențele pentru realizarea acestui deziderat, atât de necesar reluării circulației pe podul de peste Aries.

Primarul tudean adăuga: “În cursul zilei de ieri (n.r. - joi, 23 septembrie) au început lucrările de frezare a carosabilului, urmând ca zilele viitoare aceste acțiuni să aibă loc pe toată suprafața carosabilă. Ulterior procesului de frezare, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt”.  

Nu în ultimul rând, edilul tudean preciza: “Astfel, în momentul în care podul de peste Arieș va fi redat circulației, tronsonul de drum va fi reabilitat în întregime, iar circulația autovehiculelor se va desfășura în cele mai bune condiții.".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS