Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Festivalul Toleranței și Promovării Incluziunii Sociale Turda – 01-02-03 octombrie 2021 – organizat în cadrul Proiectului „Turda - dezvoltare comunitară prin promovarea incluziunii sociale active”

Administraţie
Tools
Typography
 

Festivalul Toleranței și Promovării Incluziunii Sociale este un eveniment de o importanță majoră pentru comunitatea din Turda ce se circumscrie evenimentelor marcante organizate pentru a conștientiza actorii instituționali locali și județeni, precum și membri comunității cu privire la importanța asigurării premiselor pentru incluziunea socială activă și nondiscriminarea în comunitate.

Festivalul este un instrument de promovare a oportunităților egale prin integrarea domeniilor precum cultura cu domeniile sociale, propunându-și promovarea coeziunii sociale prin accesarea patrimoniului și istoriei, dar și informarea publicului prin prezentarea unor aspecte din viața civilă și militară a strămoșilor noștri din diferite perioade ale evoluției societale și istorice din perioada antichității, a evului mediu, precum și cea pre-modernă.

Pe lângă spectacolele de reconstituire istorică, cele trei zile vor include și spectacole artistice, susținute de artiști si ansambluri folclorice, spectacole de teatru, expoziție de artă, ateliere de creație pentru adulți și copii,  ateliere meșteșugărești, exerciții  de informare și cunoaștere, aplicații pentru copii, ateliere culinare. Pe lângă aceste evenimente cultural-artistice, Festivalul integrează și mese rotunde și workshopuri cu profesioniști din domenii sociale, educaționale, antreprenoriale în care sunt supuse dezbaterilor teme relevante pentru dezvoltarea unei comunități incluzive.

De asemenea, pentru creșterea competentelor profesionale si a gradului de ocupare în rândul persoanelor aflate in risc de sărăcie și excluziune sociala din comunitatea prin asigurarea unui pachet complex si integrat de servicii de ocupare, formare profesionala si plasare a forței de munca bazate pe principii științifice si adaptabile contextului economico-social identificat in comunitatea ,se va organiza in cadrul acestor manifestări in colaborare cu AJOFM Cluj în data de 1 octombrie 2021 o bursa a locurilor de munca unde vor fi invitați angajatori din localitate, dar și din zona limitrofă localității Turda pentru a realiza cunoașterea / machingul între angajat și angajator astfel încât sa se poată armoniza cererea cu oferta pieței muncii. Bursa se vor organiza pe parcursul zilei și își propune a reuni 120 potențiali angajați si 50 angajatori

Manager proiect,
Constantinescu Daniela

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS