Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cristian Matei: “Continuăm lucrările de modernizare a coridorului central de mobilitate urbană“

Administraţie
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a anunţat pe reţeaua de socializare facebook că vineri, 15 octombrie, au fost demarate lucrările de asfaltare a carosabilului din zona Piața 1 Decembrie 1918 şi că în zilele următoare asfaltarea va continua pe străzile Andrei Șaguna, Gheorghe Lazăr și Axente Sever.

Toate cele patru străzi sunt cuprinse în proiectul de modernizare a coridorului central de mobilitate urbană” preciza edilul turdean, adăugînd: “Vă reamintim că prin acest proiect toate străzile principale pe care circulă mijloacele de transport în comun sunt transformate complet”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS